Egyéni konzultáció

“Akkor lehetünk boldogok, ha átformáljuk a dolgokhoz fűződő hozzáállásunkat és gondolatainkat.” Dalai láma

Nagy szeretettel várom minden kedves régi, s új vendégemet az egyéni konzultációkon, ahol minden esetben személyre szabottan látunk hozzá a lélek sérült részeinek felismeréséhez, feltárásához, s feloldásához.

Ez egy olyan közös, intenzív munka, ahol célirányosan feltérképezzük a jelenlegi hitrendszeredet, érzelmi és gondolati mintáidat, a jelened elakadásait felderítjük, a mögöttes okait felgöngyölítjük, hogy a tudatosulás és egy érzelmi és tudati átalakítással, transzformációval feloldódhasson, s a helyét egy tisztább működés vehesse át. Ez egy mély utazás, célirányos kérdésekkel, rávezetéssel, bizonyos gyakorlatokkal elért olyan állapot, amikor a résztvevő saját maga oldja fel magát a felismerések erejével. A problémáink, elakadt, vagy nem jól működő életterületeink okait feltárni nem könnyű feladat, sok kirakósból is állhat a történetünk, de annál izgalmasabb ezeket végül egymás mellé rakni, s érezni azt a megkönnyebbülést, amit az igazság, a tudatosítás és elengedés felszabadító ereje ad. A múltunk, az eddigi életvonalunk átvilágítása mellett az életünk első 30 hónapjának a történései kiemelten fontosak, az anyai és apai minták, emellett több generációig a felmenőink sorsa, történetei, titkai is hatnak ránk, összefüggésben lehetnek a működésünkkel, érzelmi, lelki állapotunkkal, elakadásainkkal, vonzásunkkal, ismétlődő szituációinkkal, reakcióinkkal. Érdemes minden vizsgálandó teret alaposan átfésülni, hogy minél jobban megismerhessük magunkat, és hogy feltárulhassanak a tanulófolyamataink, amikért ide leszülettünk. Emellett csodás kiegészítője az egyéni konzultációknak a családállítás. A legtöbb, egyéni konzultációra járó vendégem időközönként, vagy gyakran családállításokon is részt vesz, mert így kap egy plusz segítséget ahhoz, hogy kijöjjön a vakfoltjaiból, és hogy elkerülhetetlenül a tisztább működés állapota felé haladjon. Rendszeresen tartok családállítást, mert a mai kor egyik leghatékonyabb önismereti módszerének tartom. Nem véletlenül nagyon szeretik is az emberek, bár kell hozzá egyfajta bátorság is, mert a dolgainkkal, önmagunkkal, a mély lelki tartalmainkkal igazán szembenézni néha nem könnyű, viszont érdemes megtenni. Ez a módszer pedig pont ezt adja meg: egy nagyon direkt, valós képet, amivel kikerülhetetlenül szembenézhetünk, ha készen állunk rá.

Az egyéni konzultációk egymásra épülnek, egy olyan láncolatot képeznek, mint ahogy a hagymahájak is rétegződnek, s egymással szorosan összekapcsolódnak. Ahogy egy téma feltárul, s feloldódik végül, előbukkan alóla a következő, várva az elengedést, gyógyulást. Soklépcsős, precíz, nagy odafigyelést igénylő, ám de izgalmas munka ez önmagunkon. Érdemes minél előbb belevágni! 🙂 A konzultációkon gyakran otthon végezhető gyakorlatokat is adok, így segítve az otthoni további lelki emelkedést, fejlődést, tudatosság felé lépegetést. Fizikai távolság, vagy egyéb okok esetén, amikor nehezen megoldható a fizikai találkozás, viberen/skype-on is van lehetőség az egyéni konzultációra.

A konzultáció díja 16e Ft és 75 percet vesz igénybe, helyszíne pedig az Allee közelében, a Kanizsai utca 26. szám alatt található. Időpontlemondási feltételek: a megbeszélt időpontot 48 órával előtte még tudod módosítani, vagy lemondani. Ezt követően a lemondás díjköteles.