02.03. Családállítás

“Aki kifelé tekint, álmodik, aki befelé, az felébred.” Carl Gustav Jung

Ezen a február 3-ai, vasárnapi családállításon egy intenzív önismereti élmény által fogunk befelé tekinteni, hogy egyre tudatosabbak, felébredettebbek, s bölcsebbek legyünk. A Bert Hellinger német pszochoterapeuta nevéhez fűződő családállítás módszere mellett Dr. Gilbert Renaud Recall Healing módszere és Dr. Hamer Új Medicina irányzata, ismeretei is felbukkannak a nap során. Nem érjük be kevesebbel, mint hogy a felismerések által kapjunk egy intenzív, katartikus lökést, ami kimozdít minket végre a korlátok alól. Minden követ megmozgatunk, hogy a nehéz élethelyzeteket, elakadásokat könnyedség, oldódás, s egy boldogabb, sikeresebb élet váltsa fel, a fizikai tüneteket, betegségeket pedig a gondtalan egészség öröme. 🙂

A családállítás egy önismeretet fejlesztő, önfeltáró módszer, s nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A népszerűségét legfőképpen azért érdemelte ki, mert rendkívül hatékony és pontos, emellett a benne résztvevők rövid idő, mindössze egy nap alatt rá tudnak látni, s megoldást is találni olyan dolgokra, amikre talán már évek óta keresték a választ, s amikben régóta el vannak akadva. Az önismeret, a tudatosulás útja néha igen göröngyös, mert míg másoknak könnyebben tudunk segíteni, gyakran pont a saját problémáink megfejtése, s megoldása okozza a nagyobb fejtörést, hisz vakfoltosak vagyunk rájuk.

A családállítás a nevével ellentétben nem csupán a családunkról, abban betöltött helyünkről, vagy a benne résztvevőkkel való kapcsolatunk rendbetételéről szól. Sokkal több annál. Az egyén teljes életének, s annak történéseinek, elakadásainak okainak megértésében, s a megoldásában segít azzal, hogy a csoport által létrejött tér elkezdi megmutatni a történetünk szereplőinek valódi érzelmeit, örömeit, vagy fájdalmát. Nem csak családtagokat, személyeket, hanem testi tüneteket, fogalmakat és konkrét konfliktusokat is meg tudunk vizsgálni, hogy vajon miért vannak jelen az életünkben, mit kell általuk felismernünk, min kell változtatnunk. Akár arra is választ kaphatunk, hogy milyen pontos feladattal érkeztünk, s mi felé kell haladnunk, pontosabban a lelkünk valójában mire, és kire vágyik.

A családállítások során mindez kendőzetlenül megjelenik, így adva katartikus megértést és segítséget a továbblépéshez. Segít megérteni, hogyan, hol, és mikor akadt meg, hol borult meg a családunk szeretettere, a karrierterületünk, vagy a belső harmóniánk, vagy egészségünk, s mi hiányzik, mit kell tenni hozzá, hogy elérjük. Életünk során számtalan dolog ér minket, ami kibillenthet a harmóniánkból, az életünk jól körülhatárolt drámai eseményei mellett olyan sorsunkat befolyásoló tényezők is vannak, amikre sokan nem gondolnak: a fogantatásunk, magzati korunk, születésélményünk, kisgyermekkorunk… Ezeknek az alapvető fontosságú időszakoknak a feltárásában a Recall Healing tudása segít nekünk, akár lelki, akár testi problémával érkezünk. A Recall Healing, s testvére, az Új Medicina segít megérteni, feltárni és feloldani a problémáink gyökerét. A feltárást az 1 éves korunkig terjedő Indítóprogramra való fókuszálás és bizonyos, akár egész életen átívelő ismétlődések keresése segíti. A családállítás, mint eszköz, mint módszer hatalmas lehetőséget ad minden résztvevőnek abban, hogy kinyíljon a szeme önmagát illetően, s feltárulhassanak, s így végre, tudatosulva, elillanjanak az eddig életükre jellemző problémák, vagy tünetek.

Időpont: február 3., vasárnap 10- kb. 20:00 óráig
Helyszín: Lótuszvirág Önismereti Műhely, Bp. XI. kerület, Kanizsai utca 26.
Részvételi díj állítóként: 18e Ft
(Ha csak segítőként veszel részt: 8e Ft)

A program részei:

  • Felvezető beszélgetés: bevezetés az Önismeret világába az Új Medicina és a Recall Healing tükrében
  • Ráhangoló, harmonizáló, feltöltő páros és légzőgyakorlatok
  • Családállítás (állításonként kb. 1,5 óra)

A létszám kiscsoportos, jelentkezz időben! Kérlek, légy tisztelettel a csoport iránt, és az iránt a komoly munka iránt, ami itt mindig történik, így minimum 24 órával a kezdés előtt jelezd, ha mégsem jönnél, hogy legyen még másnak lehetősége eljönni, vagy kérlek, küldj magad helyett valakit. Ezek hiányában a lemondást sajnos nem tudom elfogadni. A megértéseteket köszönöm, nagy szeretettel várok Mindenkit! 🙂

Szeretettel várok Mindenkit! 🙂

Borza Zsuzsi
20/590-46-36
info@lelekmedicina.hu
www.lelekmedicina.hu