2018.06.02. Családállítás – Nürnberg, Németország

“A világ csak akkor változik, ha mi is változunk.” Mária Magdolna c. film

Ha gyógyulni, vagy fejlődni szeretnél, ha testi tüneteid vannak, vagy esetleg elakadtál az életed valamelyik területén, párkapcsolati, család, karrier, vagy bármilyen témában, esetleg feldolgozatlan gyászélményed van, és ha nem találod a megoldást, gyógyírt egyedül, gyere el június 2-án vasárnap a családállítással egybekötött önismereti gyógyító napra. A gyógyító nap magyarul zajlik, így Nürnbergben, vagy környékén élő magyarok jelentkezését várom. Május 30 és június 3. között tartózkodom majd Nürnbergen, ez idő alatt egyéni konzultáció keretén belül is megkereshettek, vagy később is skype-on, vagy viberen.

Több, mint 10 éve vagyok terapeuta Magyarországon, egyéni kezeléseket és családállításokat és önismereti kurzusokat is tartok. Eszköztáramban a pszichológia mellett többek között az Új Medicina, Új germán Gyógytudomány, a Recall Healing ismeretei jelennek meg, ezeket, és a családállítás módszerét találom jelenleg a leghatékonyabb és legpontosabb ismereteknek, módszereknek. Ha meghoztuk a döntést, és alázattal, de bátran elindulunk a legőszintébb önvizsgálat és felelősségvállalás felé, ezeknek az ismereteknek, módszereknek a kombinációjával nagyon gyorsan felismerhetjük az elakadásainkat, azok okait, és könnyen fel is oldódhatunk a korlátok alól, és haladhatunk szabadon, és önazonosan a saját önfeledt, s boldog utunk felé.

Ez a nap egy intenzív önismereti kurzus és gyógyító nap lesz, ahol több módszerrel segítjük a lelki feltárást és az oldódást. A Bert Hellinger német pszochoterapeuta nevéhez fűződő családállítás módszere mellett Dr. Gilbert Renaud Recall Healing módszere és Dr. Hamer Új Medicina irányzata, ismeretei is felbukkannak a nap során. Nem érjük be kevesebbel, mint hogy a felismerések által kapjunk egy intenzív, katartikus lökést, ami kimozdít minket végre a korlátok alól. Minden követ megmozgatunk, hogy a nehéz élethelyzeteket, elakadásokat könnyedség, oldódás, s egy boldogabb, sikeresebb élet váltsa fel, a fizikai tüneteket, betegségeket pedig a gondtalan egészség öröme. 🙂

A családállítás egy önismeretet fejlesztő, önfeltáró módszer, s nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A népszerűségét legfőképpen azért érdemelte ki, mert rendkívül hatékony és pontos, emellett a benne résztvevők rövid idő, mindössze egy nap alatt rá tudnak látni, s megoldást is találni olyan dolgokra, amikre talán már évek óta keresték a választ, s amikben régóta el vannak akadva. Az önismeret, a tudatosulás útja néha igen göröngyös, mert míg másoknak könnyebben tudunk segíteni, gyakran pont a saját problémáink megfejtése, s megoldása okozza a nagyobb fejtörést, hisz vakfoltosak vagyunk rájuk.

A családállítás a nevével ellentétben nem csupán a családunkról, abban betöltött helyünkről, vagy a benne résztvevőkkel való kapcsolatunk rendbetételéről szól. Sokkal több annál. Az egyén teljes életének, s annak történéseinek, elakadásainak okainak megértésében, s a megoldásában segít azzal, hogy a csoport által létrejött tér elkezdi megmutatni a történetünk szereplőinek valódi érzelmeit, örömeit, vagy fájdalmát, elakadását. Nem csak családtagokat, személyeket, hanem testi tüneteket, fogalmakat és konkrét konfliktusokat is meg tudunk vizsgálni, hogy vajon miért vannak jelen az életünkben, mit kell általuk felismernünk, min kell változtatnunk. Akár arra is választ kaphatunk, hogy milyen pontos feladattal érkeztünk, s mi felé kell haladnunk, pontosabban a lelkünk valójában mire, és kire vágyik.

A családállítások során mindez kendőzetlenül megjelenik, így adva katartikus megértést és segítséget a továbblépéshez. Segít megérteni, hogyan, hol, és mikor akadt meg, hol borult meg a családunk szeretettere, a karrierterületünk, vagy a belső harmóniánk, vagy egészségünk, s mi hiányzik, mit kell tenni hozzá, hogy elérjük. Fény derülhet a testi tüneteink, betegségeink okára is, és arra, hogy mit kell tenni a gyógyulásért. Életünk során számtalan dolog ér minket, ami kibillenthet a harmóniánkból, az életünk jól körülhatárolt drámai eseményei mellett olyan sorsunkat befolyásoló tényezők is vannak, amikre sokan nem gondolnak: a fogantatásunk, magzati korunk, születésélményünk, kisgyermekkorunk… Ezeknek az alapvető fontosságú időszakoknak a feltárásában a Recall Healing tudása segít nekünk, akár lelki, akár testi problémával érkezünk. A Recall Healing, s testvére, az Új Medicina segít megérteni, feltárni és feloldani a problémáink gyökerét. A feltárást az 1 éves korunkig terjedő Indítóprogramra való fókuszálás és bizonyos, akár egész életen átívelő ismétlődések keresése segíti. A családállítás, mint eszköz, mint módszer hatalmas lehetőséget ad minden résztvevőnek abban, hogy kinyíljon a szeme önmagát illetően, s feltárulhassanak, s így végre, tudatosulva, elillanjanak az eddig életükre jellemző problémák, vagy tünetek.

A családállítás előtt a napot egy alapfokú önismerti előadással kezdem, ami segítheti az önismereti úton járókat, hogy jobban eligazodjanak a problémák, tükrök, jelek, tünetek tengerében, hogy ráébredjenek, hogyan kell értelmezni a külvilágban tapasztalt eseményeket, s ebből magukra ismerni, önmagukat jobban megismerni és megérteni, felismerni a sérült részeiket, hozott, rossz mintáikat, s hogyan lehet elinduni azon az úton, ahogy ezeket a rossz mintákat elengedjük, a sérült részeket begyógyítjuk.

Időpont: június 2. szombat 10- kb. 20 óráig
Helyszín: Nürnberg, Zerzabelshof
Részvételi díj: 50 EUR

A program részei:

Önismereti alapismeretek

Bevezetés az Új Medicina, Új Germán Gyógytudomány és a Recall Healing világába

Harmonizáló, feltöltő légzőgyakorlatok
Korábbi életszakaszaink átvilágítása, gócpontok keresése Theta Healing feltárással a Recall Healing ismereteit használva (egyéni és csoportos)
Családállítás – minden résztvevő kap egy állítást

Szeretettel várok Mindenkit! 🙂
A létszám kiscsoportos, jelentkezz időben!

Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzám bizalommal.

Borza Zsuzsi
20/590-46-36
info@lelekmedicina.hu
www.lelekmedicina.hu