Családállítás április 14., 2017

Biologikus Családállítás – Blokkoldás az Új Medicina és Recall Healing ismereteinek tükrében

 A soron következő Családállítás időpontja április 14-én lesz, melyre várok mindenkit szeretettel.

Ezen a napon, ahogy mindig, az épp soron következő aktuális leglényegesebb problémádat, elakadásodat fogjuk feltárni, aminek a feloldására már készen állsz. A jelenünket meghatározó, korlátozó feldolgozatlan múltbéli események, tapasztalások sokfélék lehetnek, és bármelyik életszakaszban begyűjthetjük őket. Vannak viszont kiemelt életszakaszok, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetni, ha a problémáink gyökerét keressük.

Recall Healing szerint: Az Indítóprogram az a terv, amit a magzat, vagy a csecsemő öntudatlanul magára vesz, és folyamatosan él, megél az élete során azon események és érzelmek által, amelyeket az anyuka/és /vagy apuka tapasztalt a fogantatás (beleértve a fogantatás előtti 9 hónapot is),  a várandósság és a születés ideje alatt, valamint a gyermek első életévében.

Időszakai tehát:

 •  a fogantatásunk előtti 9 hónap
 •  fogantatásunk, magzati korunk alatt rögzített érzelmek, félelmek oldása, a szülők szándéka nagyon fontos. A fogamzás pillanatában kapjuk meg ugyanis a biológiai küldetésünket, amire ha nem válunk tudatossá, ha nem oldjuk fel, az egész életünkön átívelhet, s meghatározhatja azt.
 • születésélményünk feldolgozása
 • egy éves korunkig tapasztalt élmények, érzelmek vizsgálata, oldása, továbbá
 • a szüleink által kapott „csomag” (viselkedésminták, neveltetés, sérelmek) kibontása, felülvizsgálata, s ha kell, elengedése, saját, új minták létrehozása
 • életünk drámai eseményeinek feldolgozása (egy éves korunktól a jelenig), megbocsájtások, elengedések által a múlt terhei alól felszabadulni
 • előfordulhat továbbá, hogy több generációra visszamenőleg az őseink megoldatlan konfliktusainak emlékprogramja fut bennünk, így érdemes ebben a témában is belemélyedni, s az összefüggések megtalálásával hatástalanítani ezeket, s felszabadulva élni a saját életünket.

A testi tüneteink sincsenek ok nélkül, mindegyiket megelőzte egy jól behatárolható friss, vagy még korábbról gyökerező, de a megoldatlanság miatt újra felbukkanó érzelmi, lelki dráma. A testünk, lelkünk és agyunk közötti kapcsolat és a testi elváltozásaink okainak, lefutásának, gyógyítási lehetőségeinek megértésében segít nekünk a Biologika, Új Medicina, mely Hamer doktor nevéhez fűződik, s amit itt Magyarországon Barnai Roberto tárt fel, dolgozott és fejlesztett tovább.

Mindezt megvizsgálni, feltárni, letisztázni, feloldani egy folyamat. A korlátozó lelki elakadásaink hagymahájakként burkolnak be minket, hozzáférni a legbelsőbbekhez úgy tudunk, ha kívülről elkezdjük a felszínen lévőket lebontogatni. 🙂   Ezen a napon az épp soron következő aktuális leglényegesebb problémádat, elakadásodat fogjuk feltárni, aminek a feloldására már készen állsz. 🙂

Ebben lesz segítségünkre egy általam kidolgozott tematika, egy Theta Healing feladatsor, mely még a családállítás előtt segít feltárni a bennünk lévő okokat, s azok keletkezésének idejét a Recall Helaing és az Új Medicina ismereteinek tükrében.

Alkalmazott módszerek, ismeretek tehát:

 • Családállítás
 • Theta Healing
 • Szomatodráma
 • Biologika – Új Medicina
 • egyéni és csoportos gyakorlatok

Időpont: április 14. péntek, 10- kb. 19 óráig

Helyszín: Lótuszvirág Önismereti Műhely: Bp. XI. Kanizsai út 26.

Részvételi díj: 12E Ft (Ha csak segítőként veszel részt: 5 e Ft.)

Szeretettel várok Mindenkit! 🙂

A létszám kiscsoportos, jelentkezz időben!

Érdeklődni, a programra jelentkezni az alábbi elérhetőségeken tudtok csütörtök estig:

Borza Zsuzsi

20/590-46-36

zsuzsanna.borza@gmail.com 
www.lelekmedicina.hu