Energiakezelés – Metamorf Masszázs

“A lélek sugárzása Széppé varázsolja az embert,

Az ember szépsége Összhangot teremt a házban.

Az otthon összhangja Rendet teremt a hazában,

S ha az országban rend honol, Béke köszönt a világra.”
(kínai közmondás)

A cél: vissza az eredendő, tiszta, szeretetteljes állapotba

A lelkünk eredendő állapota a teljesség és harmónia.

A Földre leszületve elfelejtjük ezt az eredendő állapotunkat és tudásunkat, hogy itt a dualitást megélve a megtapasztalásaink, helyzeteink, döntéseink által újra önmagunkra, szeretetteljes, tiszta önvalónkra ébredhessünk. Az idáig vezető út sokszor nem könnyű, és számos fájdalom és félelem megélésére van szükségünk, hogy a leckéket megtanuljuk önmagunkról és az életről.

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika,  egy energetikai kezelés, ami azért egyre népszerűbb, mert ezeknek az energetikai pontoknak az érintése, stimulálása nagyon mély lelki rétegekig tud visszavinni minket, s ezáltal kapcsolatba tudunk kerülni a rég elfeledett, vagy elfojtott, akár eddig csak részben feloldott blokkjainkhoz, fájdalmainkhoz, vagy sérült részeinkhez. Ezekkel az emlékekkel, érzésekkel ilyen módon történő történő találkozás nyitja meg a kaput a gyógyulás, a kivezetés, megkönnyebbülés felé. A kezelés során a szív, mint központi “szerv” is nagy szerepet kap, hisz a cél, hogy akármin is mentünk eddig keresztül, akármi is van a hátunk mögött, vagy még bennünk, minden értünk történt, minket tanított, és minden szálat, ha néha csak sokára is értjük ezt meg, de a szeretet vezérel és mozgat. Amíg a szívünk ezt nem érti, a rossz tapasztalatok miatt önvédelemből bezárul, de a felismerések gyógyító ereje által újra kinyílhat bármikor.

A metamorf masszázs alkalmak emiatt két részből állnak: az első részben egy feltáró beszélgetéssel (30 perc) fogunk hozzá a kezelés előkészítésének, a problémakör(ök) megközelítésének, hogy minél rövidebb idő alatt minél több megértés és oldódás szülessen végül. Ez a feltáró rész is nagyon fontos tehát, mert ez indítja be a hitrendszer változását. Ezt követi maga a metamorf masszázs (45 perc). Összesen 75 percet vesz igénybe egy alkalom, és 20e Ft.

A kezelésről bővebben:

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent.

A metamorf masszázs során azt a célt tűzzük ki, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, s transzformálódjon lépésről lépésre vissza a teljesség állapota felé.

A kezelés segít a lelked mélyén, a tudatalattidban megbújó részeidet gyógyítani, átalakítani azáltal, hogy a tudatalattidból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben, s azokat a fájdalmakat, amikre már nincs szükséged, segít feloldani, s végérvényesen elengedni. A kezelés segítségével oldódnak a benned lévő blokkok, sok értékes felismerés születhet meg benned, és így visszatalálhatsz a belső, szeretetteljes harmóniádba.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjaink keresztül jutunk el. A gerincünk mentén fut a fő energia – és csakrarendszerünk. Emellett a gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el.

Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, az energiarendszerünk bizonyos részei energiahiányosak lesznek, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegségek is kialakulhatnak.
A kezelés alatt létrejön egy ellazult, meditatív állapot, mely segít olyan kapukat megnyitni, amin keresztül elhagyhatnak minket a múltbéli fájdalmak. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerincreflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, s a csakrarendszert, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat, ezáltal újra beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, se visszatérhetünk a testi-lelki harmóniába.

Várlak szeretettel a metamorf masszázs kezelésen!

Borza Zsuzsi

info@lelekemdicina.hu

20/590-46-36