Radiesztéziás térvizsgálat

A terápiás önismereti munkám mellett foglalkozom térvizsgálattal, radiesztéziával is. Sokan tiszteltetek meg már bizalmatokkal, és hívtatok meg az otthonaitokba, hogy vizsgáljam meg a teret, amiben éltek, mert valamiféle diszharmóniát, zavaró dolgot, ismeretlen eredetű feszültséget, jelenlétet, esetleg hangulatingadozást, levertséget, alvászavart, félelmet, vagy testi tüneteket is tapasztaltok magatokon, vagy a gyermekeiteken. A Földet körülvevő mágneses tér, vagy egy-két, számunka, emberekre, élőlényekre hosszú távon igen káros más káros fölsugárzás, vagy jelenség is, mint a vízér, Hartmann háló, Szent György vonal, stb, valós dolgok, nem spirituális feltételezések, és figyelmet érdemelnek. A régi korokban tudták, hova érdemes a templomokat építeni, az a Szent György vonalak mentén, különösen pedig kereszteződéseiknél, mert ott olyan erős gyógyító energiák összpontosulnak, hogy az energiatöbblet miatt oda az otthonunkat semmiképpen sem szabad építeni. Magyarország különösen bővelkedik Szent György vonalakban. Ami rövidtávon tölt és gyógyít (lásd a templomok megmagyarázhatatlan, különleges légköre), ez esetben hosszú távon, otthonként nagyon káros lehet. A Föld mágneses pólusai irányába törő erővonalakból álló Hartmann háló pedig az egész földbolygót négyzetháló-szerűen körbeöleli, kikerülni nem lehet, nincs is komoly egészségkárosító hatása, de a rácspontok, keresztezőpontok már, ahol megsokszorozódik a sugárzás, figyelmet érdemelnek, s számunkra így már káros hatásuk miatt őket kikerülni érdemes. A föld mélyén, otthonunk alatt futó vizek, vízerek is megzavarhatnak minket. A víz egy csoda alapvetően, de nem mindegy, hogy hol, s hogyan vesz minket körül.  A szervezetünk 60-70%-a víz. A vízerek frekvenciái nagyon hasonlítanak az ember szerveinek frekvenciáihoz. A vízérsugárzás információtartalma megzavarja az emberi test harmonikus működését, így fokozottan kell ügyelni arra, hogy ne ilyen fölött éljünk.

Mind az otthonunkat, s főleg ágyunkat, íróasztalunkat, vagy olyan helyeket, ahol sok időt töltünk, érdemes a térben tehát olyan helyre rakni, ami mentes ezektől, mert hatásuk hosszú távon káros lehet a más dolgok miatt már amúgy is igen megterhelt, s emiatt is egyre érzékenyebbé váló emberek számára (elektroszmog, wifi mindenütt, vegyi anyagok tömkelege a levegőben és az élelmiszereinkben is, stb.)

Viszont… Minden tükör a számunkra, így az otthonunk, személyes életterünk is. Bármilyen probléma merül is fel kint, az bent is ott lesz…! Öntudatlanul olyan lakásban, házban élünk, ami épp a jelenlegi helyzetünket, belső, lelki elakadásainkat hűen tükrözni. Minden ilyen fizikai állapotfelmérés (a térben) egyben egy személyes terápia, önismereti vizsgálódás is tehát, ezzel számolj! Semmi sincs véletlenül, minden egy tökéletes rend része! Semmi sem tőlünk független, minden visszamutat ránk, hogy tanuljunk, fejlődjünk. Mindezt tökéletesen alátámasztják az egyéni konzultációkon és a családállításokon tapasztaltak.

Ha szeretnéd az otthonodat átnézetni, s a felmerülő gondok alapján a számodra legideálisabb módon átrendezni, ha bizonytalan vagy, hogy az alvászavarod, vagy hosszútávon fennálló kimerültséged, vagy feszültséged honnan ered, és gyanús neked, hogy az otthonodban van mit helyrerakni, vagy a térből kitisztítani, akkor fordulj hozzám bizalommal!

Borza Zsuzsi,

info@lelekmedicina.hu

20/590-46-36