2020.08.16. Családállítás – BÉCS

“A különbség aközött, amit megteszünk, és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” Gandhi

Tegyünk meg tehát mindent, ismerjük meg magunkat alaposan, az életünket mozgató rugókat, tanító összefüggéseket, s írjuk át, amit kell, s formálódjunk a teljesség felé haladva. Így tudunk a világért is a legtöbbet tenni.

Két németországi alkalom után most Ausztria a következő állomás, ahol a kinti magyarokat továbbra is lelkesen segítve elviszem nekik ennek a módszernek a katartikus csodáját.
Az önismereti munka során azokat a hagymahéjakat szedegetjük le magunkról, amik korlátoznak, beárnyékolnak minket, s akadályoznak minket abban, hogy kiteljesedjünk, sikeresek, boldogok legyünk, s tisztán szeressünk.  Minden újabb felismeréssel oldódik a lélek, s nyílik a szív, s egyre inkább azt érezzük, hogy a helyünkön vagyunk, és minden jó.
A Bert Hellinger német pszochoterapeuta nevéhez fűződő családállítás módszere mellett Dr. Gilbert Renaud Recall Healing módszere és Dr. Hamer Új Medicina irányzata, ismeretei is felbukkannak a nap során. Nem érjük be kevesebbel, mint hogy a felismerések által kapjunk egy intenzív, katartikus lökést, ami kimozdít minket végre a korlátok alól. Minden követ megmozgatunk, hogy a nehéz élethelyzeteket, elakadásokat könnyedség, oldódás, s egy boldogabb, sikeresebb élet váltsa fel, a fizikai tüneteket, betegségeket pedig a gondtalan egészség öröme. 🙂

A családállítás egy önismeretet fejlesztő, önfeltáró módszer, s nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A népszerűségét legfőképpen azért érdemelte ki, mert rendkívül hatékony és pontos, emellett a benne résztvevők rövid idő, mindössze egy nap alatt rá tudnak látni, s megoldást is találni olyan dolgokra, amikre talán már évek óta keresték a választ, s amikben régóta el vannak akadva. Az önismeret, a tudatosulás útja néha igen göröngyös, mert míg másoknak könnyebben tudunk segíteni, gyakran pont a saját problémáink megfejtése, s megoldása okozza a nagyobb fejtörést, hisz vakfoltosak vagyunk rájuk.

A családállítás a nevével ellentétben nem csupán a családunkról, abban betöltött helyünkről, vagy a benne résztvevőkkel való kapcsolatunk rendbetételéről szól. Sokkal több annál. Az egyén teljes életének, s annak történéseinek, elakadásainak okainak megértésében, s a megoldásában segít azzal, hogy a csoport által létrejött tér elkezdi megmutatni a történetünk szereplőinek valódi érzelmeit, örömeit, vagy fájdalmát. Nem csak családtagokat, személyeket, hanem testi tüneteket, fogalmakat és konkrét konfliktusokat is meg tudunk vizsgálni, hogy vajon miért vannak jelen az életünkben, mit kell általuk felismernünk, min kell változtatnunk. Akár arra is választ kaphatunk, hogy milyen pontos feladattal érkeztünk, s mi felé kell haladnunk, pontosabban a lelkünk valójában mire, és kire vágyik.

A családállítások során mindez kendőzetlenül megjelenik, így adva katartikus megértést és segítséget a továbblépéshez. Segít megérteni, hogyan, hol, és mikor akadt meg, hol borult meg a családunk szeretettere, a karrierterületünk, vagy a belső harmóniánk, vagy egészségünk, s mi hiányzik, mit kell tenni hozzá, hogy elérjük. Életünk során számtalan dolog ér minket, ami kibillenthet a harmóniánkból, az életünk jól körülhatárolt drámai eseményei mellett olyan sorsunkat befolyásoló tényezők is vannak, amikre sokan nem gondolnak: a fogantatásunk, magzati korunk, születésélményünk, kisgyermekkorunk… Ezeknek az alapvető fontosságú időszakoknak a feltárásában a Recall Healing tudása segít nekünk, akár lelki, akár testi problémával érkezünk. A Recall Healing, s testvére, az Új Medicina segít megérteni, feltárni és feloldani a problémáink gyökerét. A feltárást az 1 éves korunkig terjedő Indítóprogramra való fókuszálás és bizonyos, akár egész életen átívelő ismétlődések keresése segíti. A családállítás, mint eszköz, mint módszer hatalmas lehetőséget ad minden résztvevőnek abban, hogy kinyíljon a szeme önmagát illetően, s feltárulhassanak, s így végre, tudatosulva, elillanjanak az eddig életükre jellemző problémák, vagy tünetek.

Időpont: augusztus 16., vasárnap 10- kb. 20:00 óráig
Helyszín: Bécs, 23. kerület
Részvételi díj állítóként: 60EUR
Ha csak segítőként veszel részt, tehát nem állítasz, de az egész napos programom az állításokban részt veszel: 30EUR lesz a jövőben, de ez alkalommal a segítői részvétel ingyenes! Gyere, ismerkedj meg a módszerrel, várlak szeretettel. 🙂 Sokszor a segítői részvétel is felér az állítóival, mivel az állításokban való részvételen keresztül is igen erős, akár sorsfordító felismerésekhez juthat, s feloldó helyzetekbe kerülhet a résztvevő. Mind az állító, mind a segítő részvétel nagy lökést adhat neked, rengeteget lehet tanulni a nap során önmagunkról, hiszen számtalan tükröt mutathatnak nekünk az állítások kívülről nézve is, és a szerepekben benne állva is. Ha sokat szeretnél változni, és készen állsz elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged, a családállítás neked való. A bátorságodért cserébe óriási transzformációs lehetőséget kap az ember, ami minden alkalommal lenyűgöző.

A program részei:

Felvezető beszélgetés: bevezetés az Önismeret világába az Új Medicina és a Recall Healing tükrében
Családállítás (állításonként kb. 1-1,5 óra)
A létszám kiscsoportos (5-6 fő), jelentkezz időben! Ha jelentkeztél, de mégsem tudsz részt venni, kérlek, hogy ezt minimum 48 órával a kezdés előtt jelezd, hogy még legyen még másnak lehetősége eljönni, vagy kérlek, küldj magad helyett valakit.

A jelentkezéseteket az info@lelekmedicina.hu e-mail címre várom. A jelentkezőkkel fogom tartani a kapcsolatot e-mailben az esemény napjáig, és minden apró részletet meg fogok még osztani velük (pontos helyszín, hogyan kell készülni, stb.), illetve szívesen válaszolok addig is minden felmerülő kérdésre. Aki kedvet érzed, addig is, vagy a program után is van lehetőség egyéni konzultációra is online, de a jövőben havi rendszerességgel néhány napig személyesen is lehet majd hozzám fordulni Bécsben ilyen fajta segítségért.  Az egyéni konzultációkról itt olvashattok bővebben: https://lelekmedicina.hu/egyeni-konzultacio/

Szeretettel várok Mindenkit! 🙂

Borza Zsuzsi
20/590-46-36
info@lelekmedicina.hu
www.lelekmedicina.hu