2022.10.22. Családállítás – Bécs

“A különbség aközött, amit megteszünk, és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” Gandhi

Tegyünk meg tehát mindent, ismerjük meg magunkat alaposan, az életünket mozgató rugókat, tanító összefüggéseket, s írjuk át, amit kell, s formálódjunk a teljesség felé haladva. Így tudunk a világért is a legtöbbet tenni.

Két németországi és az első bécsi alkalom után most újra Ausztria a következő állomás, ahol a kinti magyarokat továbbra is lelkesen segítve elviszem nekik ennek a módszernek a katartikus csodáját.
Sokan feszegetik már azokat a kérdéseket, hogy mi miért történik az életükben. És nem csak kérdéseket tesznek fel, hajlandóak is változni egy harmonikusabb, problémamentesebb, boldogabb életért. A tehetetlenséget és az áldozatszerepet hártahagyva egyre több felelősség felvállalására állunk készen, ezért is vágnak bele egyre többen az önismereti munkába. Az önismereti munka során azokat a hagymahéjakat szedegetjük le magunkról, amik eddig korlátoztak, beárnyékoltak minket, s akadályoztak minket abban, hogy kiteljesedjünk, sikeresek, boldogok legyünk, s tisztán lássunk és szeressünk. A tudatosságot tűzzük ki célul. A tisztánlátást az életünkkel, s önmagunkkal kapcsolatban. Minden újabb felismeréssel oldódik a lélek, s nyílik a szív, s egyre inkább azt érezzük, hogy a helyünkön vagyunk, és minden jó.
A Bert Hellinger német pszochoterapeuta nevéhez fűződő családállítás módszere mellett Dr. Gilbert Renaud Recall Healing módszere és Dr. Hamer Új Medicina irányzata, ismeretei is felbukkanhatnak a nap során, ha szükség lesz rájuk. Nem érjük be kevesebbel, mint hogy a felismerések által kapjunk egy intenzív, katartikus lökést, ami kimozdít minket végre a korlátok alól. Minden követ megmozgatunk, hogy egy mély és felszabadító feltárás által a nehéz élethelyzeteket, érzelmeket, elakadásokat, konfliktusokat könnyedség, oldódás, s egy boldogabb, sikeresebb élet váltsa fel, a fizikai tüneteket, betegségeket pedig a gondtalan egészség öröme.

A családállítás egy önismeretet fejlesztő, önfeltáró módszer, s nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A népszerűségét legfőképpen azért érdemelte ki, mert rendkívül hatékony és pontos, emellett a benne résztvevők rövid idő, mindössze egy nap alatt rá tudnak látni, s megoldást is találni olyan dolgokra, amikre talán már évek óta keresték a választ, s amikben régóta el vannak akadva. Az önismeret, a tudatosulás útja néha igen göröngyös, mert míg másoknak könnyebben tudunk segíteni, gyakran pont a saját problémáink megfejtése, s megoldása okozza a nagyobb fejtörést, hisz vakfoltosak vagyunk rájuk.

“A történet akkor változik meg, ha meggyógyítjuk a szívünket. Történetekből állunk, semmi szégyellnivaló nincs ebben. Vagy átdolgozzuk magunkat a történeten, vagy a történet fogja átdolgozni magát rajtunk.” /Jeff Brown

A családállítás a nevével ellentétben nem csupán a családunkról, abban betöltött helyünkről, vagy a benne résztvevőkkel való kapcsolatunk rendbetételéről szól. Sokkal több annál. Az egyén teljes életének, s annak történéseinek, elakadásainak okainak mélyebb megértésében, s a megoldásában segít azzal, hogy a csoport által létrejött tér elkezdi megmutatni a történetünk szereplőinek valódi érzelmeit, örömeit, vagy fájdalmát. Számtalan olyan dolog tárul fel, amire eddig lehet, hogy nem láttunk rá, nem voltunk rá tudatosak. Nem csak családtagokat, személyeket, hanem testi tüneteket, fogalmakat és konkrét konfliktusokat is meg tudunk vizsgálni, hogy vajon miért vannak jelen az életünkben, mit kell általuk felismernünk, min kell változtatnunk ahhoz, hogy a dolog megoldódjon. Akár arra is választ kaphatunk, hogy milyen pontos feladattal érkeztünk, s mi felé kell haladnunk, pontosabban a lelkünk valójában mire, és kire vágyik.

A családállítások során mindez kendőzetlenül megjelenik, így adva katartikus megértést és segítséget a továbblépéshez. Segít megérteni, hogyan, hol, és mikor akadt meg, hol borult meg a saját szeretetterünk, vagy a családunké, a párkapcsolati életterületünk, karrierterületünk, vagy a belső harmóniánk, vagy egészségünk, s mi hiányzik, mit kell tenni hozzá, hogy mindez rendeződjön. Életünk során számtalan dolog ér minket, ami kibillenthet a harmóniánkból, az életünk jól körülhatárolt drámai eseményei mellett olyan sorsunkat befolyásoló tényezők is vannak, amikre sokan nem gondolnak: a fogantatásunk, magzati korunk, születésélményünk, kisgyermekkorunk… Ha testi problémát (kisebb tünetek, konkrét betegség, baba megfoganásának a késlekedése, stb.) hozol témaként, a családállítás módszere mellett az Új Germán Gyógytudomány ismeretei is segítenek majd megérteni, feltárni és feloldani a testi problémáid okát, hátterét az állításodon belül.
Sokan tapasztalják, hogy bizonyos dolgok ismétlődnek az életükben, és nem találják a kiutat. A családállítás, mint eszköz, mint módszer hatalmas lehetőséget ad minden résztvevőnek abban, hogy kinyíljon a szeme önmagát illetően, s feltárulhassanak, s így végre, tudatosulva, elillanjanak az eddig életükre jellemző egyedi, vagy gyakran ismétlődő problémák, jelenségek, vagy tünetek.
Az önmegismerésben, a fejlődésünkben a legnagyobb katalizátorok a családtagjaink és felmenőink a történeteikkel s mindazzal, amilyen szálakon és amilyen minőségben velünk kapcsolódnak, bánnak, amit velünk tesznek, tettek, vagy elmulasztottak, ahogy viszonyulnak hozzánk, és mi is hozzájuk. Ők a legnagyobb tanítóink. Csak rá kell jönnünk, hogyan is nézzünk bele a tükörbe, amit elénk tartanak.

Időpont: október 22., szombat 9:30- kb. 19:00 óráig
Helyszín: Bécs, 23. kerület, Franz Heider Gasse
Részvételi díj állítóként: 80 EUR
Ha csak segítőként veszel részt, tehát nem állítasz, de az egész napos programom az állításokban részt veszel: 40 EUR. Gyere, ismerkedj meg a módszerrel, várlak szeretettel. Sokszor a segítői részvétel is felér az állítóival, mivel az állításokban való részvételen keresztül is igen erős, akár sorsfordító felismerésekhez juthat, s feloldó helyzetekbe kerülhet a résztvevő. Mind az állító, mind a segítő részvétel nagy lökést adhat neked, rengeteget lehet tanulni a nap során önmagunkról, hiszen számtalan tükröt mutathatnak nekünk az állítások kívülről nézve is, és a szerepekben benne állva is. Ha sokat és gyorsan szeretnél változni, és készen állsz elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged, a családállítás neked való. A bátorságodért cserébe óriási transzformációs lehetőséget kap az ember, ami minden alkalommal lenyűgöző.

A program részei:

Felvezető beszélgetés: bevezetés az önismeret világába, a módszer ismertetése, célok kitűzése
Családállítás (állításonként kb. 1-1,5 óra)
A létszám kiscsoportos (5-6 fő), jelentkezz időben! Ha jelentkeztél, de mégsem tudsz részt venni, kérlek, hogy ezt minimum 4 nappal a kezdés előtt jelezd, hogy még legyen még másnak lehetősége eljönni a helyedre, vagy kérlek, küldj magad helyett valakit.

A jelentkezéseteket az info@lelekmedicina.hu e-mail címre várom. A jelentkezőkkel fogom tartani a kapcsolatot e-mailben az esemény napjáig, és minden fontos részletet meg fogok még osztani velük (pontos helyszín, hogyan kell készülni, stb.), illetve szívesen válaszolok addig is minden felmerülő kérdésre. A családállítás napjáig és utána is bármikor rendelkezésre állok online egyéni konzultáció keretén belül is. Én Budapesten élek és dolgozom, de a jövőben néhány havi rendszerességgel néhány napig ellátogatok majd Bécsbe hozzátok, és ezeken a napokon személyesen is lehet majd hozzám fordulni ilyen fajta segítségért. Az egyéni konzultációkról itt olvashattok bővebben: https://lelekmedicina.hu/egyeni-konzultacio/

Szeretettel várok Mindenkit a Bécsi Családállításon! Jelenkezz időben, nehogy lemaradj! Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzám bizalommal.

Borza Zsuzsi
+36/20/590-46-36
info@lelekmedicina.hu