Stresszoldó, támogató Kezelés Nőknek

A női minőség misztériuma régóta sokak, különösen a mai kor embere számára egyfajta távoli, megfejthetetlen, titkos, a beavatatlanok számára elérhetetlen állapotot jelent.

A mai kor kulturális, szociális, társadalmi jellegzetességei miatt nem könnyű a nőknek önmagukban, önmagukból felidézni azt az ősi szakrális női minőséget, ami ma már csak épphogy csak pislákol, vagy csak pillanatokra mutatja meg magát. A nők az érzékeny, befogadó, lágy minőségüket kényszerből, vagy a traumáikból, sérüléseikből, akár rossz mintáikból fakadóan hátrahagyva átálltak egy férfiasabb üzemmódra: sokszor több ember helyett is dolgoznak, egyedül nevelnek fel gyermekeket, menedzselnek, irányítanak, kontrollálnak, kiáramlanak.

A férfiak viszont, ahogy régen is, továbbra is minden sejtjükkel igénylik és szomjazzák a finom, tiszta, gyengéd női minőséget, s remélik a régi rend visszaállását, amikor is ők lehettek a férfiak, és mellettük a nők nők voltak. Ma már a férfias nők mellett frusztáltakká és boldogtalanná válnak, s a szép kibontakozásuk és felemelkedésük, trónra kerülésük helyett leszegett fejjel megértést remélve bandukolnak magányosan sokszor még párkapcsolatban is.

Bizony,  a mai kor nőjének nincsenek már mintái, emellett igencsak felszaporodtak a lelki, érzelmi elakadásai, így megszokta, hogy túl kell teljesítenie mindenkit, hogy talpon maradjon, megszokta, hogy irányítania kell, különben őt fogják, megszokta, hogy támadnia kell, különben neki esik baja. Sok a félelem mindkét nemben, s a bizalom és az egyensúly elveszett.

A klasszikus férfi-női szerepek felborultak, az ősi női és férfi energiák drasztikusan megváltoztak, így a két nem közti dinamika is.  Ennek mindkét nem az elszenvedője.

A kiutat sürgősen meg kell találni, s ennek a kulcsa elsősorban a Nő-ben van. Az önismereti munka mindkét nem számára egy vállalt, s bejárandó, kikerülhetetlen út, de a nőnek a nőiségéből fakadóan sokkal több lehetősége és sokkal nagyobb eszköztára van ehhez. A jobb agyféltekéjének a dominanciája, és az ebből fakaró érzelmesebb, intuitívabb, kreatívabb lénye könnyebben talál rá arra a transzformatív útra, ami végül mindkét nemet átsegíti majd a holtpontokon, s haladhat együtt az egyensúly felé.

A kezelés során egy rövid, de mély feltáró, oldó beszélgetés után egy olyan energetikai kezelés következik, ami a metamorf masszázs elemein alapszik, de annál több, egy olyan mély állapotba viszi vissza a Nő-t, amit már rég elfelejtett, de az emlékezés végre vissza tudja őt hozni abba az állapotba, amiben könnyen rálép az Útjára, s bontja ki a benne rejlő ősi női szakrális energiáit.

A kezelés ruhában történik, a talp és a fejbőr speciális, lány érintésével összeköttetést lehet hozni a lélek mély tartalmaival, a tudatalattival, és a benne rejlő elakadásokat, fájó emlékeket, a női minőség tiszta megéléseinek akadályait a tanulságait integrálva elengedni, hátrahagyni vagyunk képesek. Ha a minket beárnyékoló hájak elillannak, előbújik az eredetileg bennünk rejlő csoda, a NŐ.  A maga ősi bölcsességével, szelíd, de megtartó, támogató erejével, türelmével, lágyságával, gyengédségével, tiszta érzéseivel. Visszatér a bizalom és így az egyensúly. Újra áramlik a Szeretet.